آمار مطالب
آمار کاربران
کاربران آنلاین
آمار بازدید
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه باسلوق انار را آموزش می دهیم.
نشاسته تازه :♥: 1 پیمانه
نشاسته ذرت :♥: 1 قاشق چایخوری
آب :♥: 2 پیمانه
شکر :♥: 1 پیمانه
گلاب :♥: 3 قاشق غذاخوری
جوهر لیمو :♥: کمی
پودر ژله به رنگ قرمز با طعم دلخواه (ترجیحا انار) :♥: 5 قاشق غذاخوری
کره :♥: 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع :♥: 1 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل، آرد نخودچی یا آرد ساده، گردو، شکلات یا پسته :♥: برای تزیین
برای تهیه باسلوق انار از نشاسته تازه استفاده کنید.
اگر به تازگی شک دارید نشاسته را با دو لیوان آب سرد خیس کنید. یک ربع زمان دهید تاته نشین شود.سپس آب روی نشاسته را خالی کنید.
برای تهیه باسلوق انار ابتدا یک سینی یا ظرف پیرکس را با پنبه چرب کنید و آرد بپاشید.
حالا نشاسته، آب، شکر، پودر ژله و جوهر لیمو را در قابلمه نچسبی ریخته و با قاشق چوبی کاملا و به آرامی هم بزنید.
سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و همچنان مرتب هم بزنید.
وقتی بخارش بلند شد حرارت را تا جایی که ممکنه کمتر کنید، تا نشاسته بخوبی پخته شود و بوی خامی آن برود. (تقریبا بیست دقیقه)
حالا کره و روغن و گلاب را اضافه کنید. هم بزنید. وقتی از دیواره قابلمه جدا و در وسط آن جمع شد، حرارت را خاموش کنید.
پنج دقیقه بعد داخل ظرف پیرکس بریزید و با کاردک یا قاشق روی باسلوق را صاف کنید.
پودر نارگیل ریخته بادست به آرامی فشرده کنید. یک ساعت در یخچال قراردهید.
بعد با چاقوی خیس باسلوق را به شکل دلخواه برش زده یا قالب بزنید.
در پایان باسلوق انار را داخل آرد یا پودر نارگیل بغلطونید و داخل ظرف دربسته در فضای خانه نگه داری کنید.
کد را وارد نمایید:
عضو شوید
عضویت سریع