طرز تهیه باسلوق انار بسیار خوشمزه و یک شیرینی سنتی برای شب یلدا

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 7
باردید دیروز : 10
بازدید هفته : 17
بازدید ماه : 17
بازدید سال : 252
بازدید کلی : 4103

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : چهار شنبه 28 آذر 1397
نظرات

طرز تهیه باسلوق انار بسیار خوشمزه و یک شیرینی سنتی برای شب یلدا

در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه باسلوق انار را آموزش می دهیم.

طرز تهیه باسلوق انار ، باسلوق انار ، طرز تهیه باسلوق ، باسلوق میوه ای

رز سرخ

مواد لازم برای تهیه باسلوق انار

نشاسته تازه :♥: 1 پیمانه

 نشاسته ذرت :♥: 1 قاشق چایخوری

آب :♥: 2 پیمانه

شکر :♥: 1 پیمانه

گلاب :♥: 3 قاشق غذاخوری

جوهر لیمو :♥: کمی

پودر ژله به رنگ قرمز با طعم دلخواه (ترجیحا انار) :♥: 5 قاشق غذاخوری

کره :♥: 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع :♥: 1 قاشق غذاخوری

پودر نارگیل، آرد نخودچی یا آرد ساده، گردو، شکلات یا پسته :♥: برای تزیین

طرز تهیه باسلوق انار ، باسلوق انار ، طرز تهیه باسلوق ، باسلوق میوه ای

برای تهیه باسلوق انار از نشاسته تازه استفاده کنید.

اگر به تازگی شک دارید نشاسته را با دو لیوان آب سرد خیس کنید. یک ربع زمان دهید تاته نشین شود.سپس آب روی نشاسته را خالی کنید.

رز سرخ

طرز تهیه باسلوق انار

برای تهیه باسلوق انار ابتدا یک سینی یا ظرف پیرکس را با پنبه چرب کنید و آرد بپاشید.

حالا نشاسته، آب، شکر، پودر ژله و جوهر لیمو را در قابلمه نچسبی ریخته و با قاشق چوبی کاملا و به آرامی هم بزنید.

سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و همچنان مرتب هم بزنید.

وقتی بخارش بلند شد حرارت را تا جایی که ممکنه کمتر کنید، تا نشاسته بخوبی پخته شود و بوی خامی آن برود. (تقریبا بیست دقیقه)

حالا کره و روغن و گلاب را اضافه کنید. هم بزنید. وقتی از دیواره قابلمه جدا و در وسط آن جمع شد، حرارت را خاموش کنید.

پنج دقیقه بعد داخل ظرف پیرکس بریزید و با کاردک یا قاشق روی باسلوق را صاف کنید.

پودر نارگیل ریخته بادست به آرامی فشرده کنید. یک ساعت در یخچال قراردهید.

بعد با چاقوی خیس باسلوق را به شکل دلخواه برش زده یا قالب بزنید.

در پایان باسلوق انار را داخل آرد یا پودر نارگیل بغلطونید و داخل ظرف دربسته در فضای خانه نگه داری کنید.

طرز تهیه باسلوق انار ، باسلوق انار ، طرز تهیه باسلوق ، باسلوق میوه ای

طرز تهیه باسلوق انار بسیار خوشمزه و یک شیرینی سنتی برای شب یلدا



تعداد بازدید از این مطلب: 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود